Šeredová šokovala v nedělním záznamu castingů Česko slovenské talentové show, kde svými nevybíravými narážkami na Česko hodnotila výkon Dobromily Vondráškové, která si na jevišti oholila vlasy. „Deset let žiju v zahraničí a po tomto představení si myslím, že se všichni u nás doma zbláznili,“ pronesla v porotě Šeredová.

Primadona Alena nemá přitom co kritizovat. Sama vystupuje v televizních "makarony" show, které mají do kvalitní zábavy hodně daleko. Místo talentu zde platí: Ukaž prsa, nohy a zadek. Alena věděla, jak na horkokrevné Italy, a pod vystřižené modely zásadně nebrala podprsenku.

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová ráda ukazuje své poprsí. Italové na to slyší... /Youtube/



V roce 2002 byla označena za objev italské televize, ale víc než svoji brilantní italštinou se u diváků blýskla svým bujným poprsím. Památeční je například její vystoupení ve stylu slavné Pretty Woman, kdy se před mlsným pohledem prošedivělého Itala vysvlékne do miniaturního černého spodního prádla. Video se na serveru Youtube stalo hitem. Podobné pikantnosti sexuchtiví Italové milují. A žhavá Alena zase miluje je.

Své vlasti už se skoro odrodila. Být vlastenkou, nikdy by nepronesla slova, která řekla v roce 2006, že při zápase fotbalového mistrovství světa ČR-Itálie bude fandit Italům a ne Čechům. To se Alena své rodné zemi pěkně odvděčila. V Česku se jí dostalo vzdělání, druhé místo v soutěži krásy ČR v roce 1998 nastartovalo její kariéru a ostatně se i právě díky krajanovi Pavlu Nedvědovi seznámila se svým budoucím partnerem, italským gólmanem Gigim Buffonem, s nímž má už dva syny.

A magorů máte v Itálii také dost...

A že jsou mezi českými soutěžícími samí blázni? To asi Alena neviděla italské "talenty"! Například tahle skoro dvoumetráková striptérka mluví za vše! Bella Ragazza si před zraky poroty svléká rukavičky, rádoby vilně se vlní do rytmu a kření zuby. Jak úžasné. A porota? Italové jsou prý mistři vkusu. Ha, to sotva!

Video
Video se připravuje ...

V italské talentové soutěži vystupuje dvousetkilová striptérka nebo stará cirkusačka Angela... /Youtube/

Bella Ragazz
Autor: /Youtube/

Cirkusačka Angela
Autor: /Youtube/

Nahota je v Itálii vůbec oblíbené téma. Holt kde chybí talent, nastupuje tělo. Ale proč ho musí ukazovat stará cirkusačka Angela? Možná proto, že kromě úsměvu do kamery a celulitidy nepředvede na kameru vůbec nic.

Italská talentová soutěž
Autor: /Youtube/

A kdo v Itálii talentovou show vyhrál? Samozřejmě tlustá zpěvačka árií. Carmen Masola a její "Casta Diva," posadila Italy na zadek. Slovenský zázrak, Patrícia Janečková zvládne to samé již ve svých dvanácti, a to jí do italské tučné divy Carmen chybí minimálně sto padesát kilo.

Fotogalerie
7 fotografií