Leoš Mareš a Alena Šeredová byli před několika měsíci největšími hvězdami večírku společnosti s diamantovými šperky DIC. „V té době zuřily kolem Mareše skandály ohledně jeho údajné nevěry. Alena si tehdy na toto téma dovolila na jevišti několikrát zavtipkovat. Tam to ještě Leoš jakžtakž ustál, ale v zákulisí se pak kvůli tomu s Alenou strašlivě pohádali,“ popisuje incident Tomáš Zapletal ze společnosti Know Limits, která se šperkařskou firmou DIC spolupracuje.

Fotogalerie
11 fotografií

„Tehdy to zašlo tak daleko, že Leoš dokonce řekl, že už na pódium společně s Šeredovou nevleze. Spolu tam totiž měli ještě udělat dražbu. Nakonec se podařilo je přemluvit, ale v zákulisí to tehdy skončilo velkými rozpaky,“ dodává Zapletal.

Mareš a Šeredová společně na jednom večírku je pro všechny pořadatele od té doby tabu. „O tom jejich konfliktu se ví, takže organizátoři akcí vědí, že tyhle dva spolu prostě nikde vystupovat nebudou,“ prozrazuje jeden z pořadatelů večírků fakt, že velmi chladné vztahy mezi Marešem a Šeredovou panují i několik měsíců po konfliktu.