A fotograf Jan Tůma si ji při focení v Karibiku nemohl vynachválit. „Člověk se Leošovi vůbec nemůže divit,“ konstatoval Tůma.

Krásná, ambiciózní a chytrá! Tak zhodnotil fotograf Jan Tůma modelku Gábinu Dvořákovou. S dívkou, která zřejmě rozvrátila manželství Leoše Mareše, prožil šest dnů intenzivní práce pro časopis Playboy v Dominikánské republice. A aby vyvrátil případné spekulace o tom, že to nebylo jenom o focení, připomíná, že při práci asistovala jako stylistka jeho partnerka Lucka.

Na první dojem prý působí Marešova milenka nepřístupně. „Jako taková ta pražská modelínka, co bude chtít ty penízky, auta a dovolený. Také se o ní tak píše, ale vevnitř je to podle mě někdo úplně jiný. Je příjemná, žádná nafrněná kráska, co ví všechno. A když měla jen chvilku volna, tak ležela ve skriptech a učila se na zkoušky, studuje totiž pedagogiku na vysoké škole,“ dodává Tůma.

Fotogalerie
4 fotografie

A proč se jihočeská kráska odhalila pro Playboy? Chce pořádně nastartovat kariéru modelky. Titulní strana pánského magazínu a titul Playmate (dívky měsíce) jí podle fotografa přinese šance prosadit se v zahraničí.

 

493844:gallery:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše a Moniky Poslušné

 

Autor: 
10 důvodu, proč krachuje Marešovo manželství

 

Autor: 
Manželka Leoše Mareše Monika: Je to srab!

 

Autor: 
EXKLUZIVNÍ VIDEO: Marešová promluvila o Leošovi a Gábině

 

494119:medtitle:true:true Hříšník Mareš: Nevěru vykupoval luxusem!

 

494587:medtitle:true:true Očima Františky: Vzpoura ponížené Moniky

 

349825:medtitle:true:true

Marešova zpověď: Nikdo třetí v tom nebyl!

 

489859:medtitle:true:true Sexbomba z Šumavy: Od Mareše do Playboye!

 

494134:medtitle:true:true Monika Marešová: Gábina nás rozvedla!