Mareš dále uvedl, že důvodem jejich rozhodnutí není v žádném případě někdo třetí. „Nikdy bych neopustil ženu a děti kvůli někomu třetímu. Je to naše rozhodnutí,“ řekl Mareš.

Moderátor Blesku přiznal, že se s Monikou dohodl i na tom, že se po dobu jejich rozchodu odstěhuje do pražského bytu v Braníku. Monika i se syny Kubíkem (4) a Matějem (6 měsíců) zůstane v luxusním bytě na Smíchově.

Fotogalerie
1 fotografie

„Poslední dobou jsou na nás vyvíjeny stále velké tlaky. I přesto, co se všechno kolem nás děje, se s Monikou máme rádi,“ řekl Blesku Leoš.

Vyřešit krizi dočasným rozchodem se podle jeho slov dohodli s manželkou až na nedávné dovolené v Thajsku. „Teď budeme chvíli bez sebe a uvidíme, jak situaci oba zvládnem.

Podle toho se rozhodneme, jak dál,“ dodal Mareš s tím, že pro děti se vlastně nic nemění. „Nebudu malým synům vysvětlovat, že nám to s maminkou neklape.

Já stejně ráno doma nejsem, protože moderuji na rádiu Evropa 2, a odpoledne se jim můžu kdykoli věnovat, takže ani nepoznají, že doma nebydlím,“ uzavřel Leoš.

Žádost o rozvod Marešovi nepodali. „Snad nám to všem pomůže být časem šťastnější,“ doufá Mareš. Monika Marešová v úterý Blesku nezvedala telefon.