„Člověk se nějak musí postavit na vlastní nohy,“ hájila se Blesku Dvořáková, které hojně medializovaná aférka s moderátorem přihrála prestižní zakázku focení pro luxusní pánský časopis. A za ní je na obzoru slibná kariéra v modelingu a tučné honoráře.

Sexy tělo, které mělo okouzlit nejlépe placeného moderátora, vystaví Dvořáková všem na odiv na stránkách prestižního pánského magazínu Playboy.

Gabriela Dvořáková nastartovala svou kariéru slibně!
Autor: archiv DS Models
Dřív než Mareš objevil Gábinu Blesk.cz>>

Nabídku nafotit akty přitom Gábina dostala už loni, přesně v době, kdy jméno studentky a nepříliš úspěšné modelky z Českých Budějovic začalo být skloňováno v souvislosti se ženatým moderátorem. Ale tehdy s díky odmítla. Proč nyní na nabídku kývla? „Vlastně za to může můj tatínek. Řekl mi: Když chce někdo vidět tvoje tělo, tak ho ukaž!“ vysvětlila Blesku Dvořáková, která tak kvůli uvolněným názorům otce nafotila prý doposud nejhezčí snímky své kariéry. „Ničeho se nebála, dokonce se vydržela fotit nahá jen s chobotnicí, která jí zakrývala klín, nebo mezi kaktusy a papoušky,“ prozradil Blesku fotograf Jan Tůma, který si práci s Gábinou velmi pochvaloval.

Fotogalerie
1 fotografie

Focení aktů pro Playboy není o nadstandardním honoráři. Dívky dostávají odměnu pouze v řádu desetitisíců. Je pro ně ale velkým posunem v kariéře a modelka, která se může chlubit prestižním přízviskem Playmate, dostává atraktivnější nabídky za mnohem víc peněz než její neznámé kolegyně.

Gábina si je vědoma, že nebýt Mareše, tak by těžko prorazila. I když se honosí titulem Dívka Šumavy... „Spojování s Leošem mi nevadí a ani mě to nijak neohrožuje,“ uzavřela Dvořáková.