1999
Leoš se seznamuje s Monikou Poslušnou. Potkali se v rádiu Evropa 2, za pár týdnů spolu začali chodit.

2005
Monika je poprvé těhotná. V únoru počali Kubíka, který se narodil v listopadu téhož roku.

494244:wide:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše čtěte ZDE>>>

2007
Mareš se údajně rok scházel s modelkou Lucií Petriškovou. Ta o jejich milostném poměru promluvila až začátkem roku 2009.

Květen 2008
Leoš Mareš strávil noc plnou sexu s neznámou společnicí. Mareš vše popřel. Tvrdil, že si nic nepamatuje, že mu někdo dal něco do pití. Blesk tehdy exkluzivně získal usvědčující fotografie, na nichž je nahý, s blondýnkou ve svém klíně. Jeho tehdy ještě přítelkyně Monika stála při něm.

Fotogalerie
11 fotografií


Červenec 2008
Krátce po sexuální aféře se konala velkolepá romantická svatba Moniky a Leoše. Své ano si řekli na zámku Jemniště 17. července, krátce na to odjeli na svatební cestu na Maledivy.

Listopad 2008
Leoš s Monikou oznamují, že čekají druhého potomka. Zdá se, že květnová sexuální aféra byla svatbou, následnou třítýdenní svatební cestou na Maledivy a početím dalšího dítěte vyžehlena.

Prosinec 2008
Začal vztah studentky z jižních Čech Gábiny Dvořákové a Leoše Mareše. Podle informací z okolí dvojice se potkali na diskotéce v Cehnicích (nedaleko od Strakonic).

Podle výpovědi Gábininy kamarádky se ti dva spolu v té době znali už ale rok. „Potkali se na diskotéce Lucerna v Českých Budějovicích už někdy minulý rok. Tehdy jsem tam totiž s Gábinou byla já jako její doprovod,“ popisuje Adéla.

Leden 2009
Mareš tráví luxusní dovolenou s Monikou a synem Jakubem za ostrově Mauritius. Půlmilionový výlet měl být náplastí na provalenou nevěru Mareše s modelkou Lucií Petriškovou

Únor 2009
Na diskotéku do jižních Čech za Gábinou Mareš přijel i na Valentýna a nezapomněl prý ani na velkou kytici.

Březen 2009
Manželé Marešovi odletěli na oddělené dovolené. Mareš údajně s pánským doprovodem, Monika zase s dětmi a kamarádkami. Spekulovalo se, že Mareš vzal na dovolenou v Dubaji právě Gábinu Dvořákovou.

Ve stejné době se objevila informace, že kromě Mareše má dvacetiletá Gabriela poměr ještě s dalším ženatým mužem, sedmatřicetiletým chorvatským automobilovým závodníkem Tiki Ivoševičem. Ten závodí za český tým Vekra Racing Team. Od něj prý Gábina dostala nové auto značky Mini Cooper.

Těhotná Monika Marešová byla koncem března vyfocena se svým exmilencem, zámožným podnikatelem Martinem Lainem (40). Hledala u něj útěchu a oporu?

Červen 2009
Na Mareše se provalila další aféra. Jen den po své svatbě s Monikou v červenci 2008 měl údajně prožít noc plnou divokého sexu s modelkou Helenou Kalinovou. „Tušila jsem, že se to někdy objeví. Ale snad nečekáte, že vám potvrdím, že jsem s Leošem spala,“ reagovala tehdy Kalinová.

Červenec 2009
Marešovi se narodil druhý syn – Matěj. Zatímco Monika se v porodnici vzpamatovávala z porodu, Leoš vyrazil s kámošema na filmový festival do Karlových Varů. Tam ho fotografové přistihli ve společnosti blonďaté finalistky soutěží krásy Gabriely Kořínkové (23).

Podzim 2009
Mareš je zaneprázdněný moderováním soutěže Česko Slovenská SuperStar. Několikrát týdně jezdí z Prahy na natáčení do Bratislavy, k tomu moderuje v rádiu a stíhá objíždět diskotéky.

Silvestr 2009
Moderátor se ve Špindlerově Mlýně dostal do fyzického konfliktu s exmilencem Moniky, podnikatelem Martinem Lainem. Centrem sporu byla právě Marešova manželka. "Leoš měl nějakou připomínku, která se týkala jeho manželky Moniky, a která se Lainovi nelíbila. Skončilo to vzájemnou strkanicí, kterou nakonec ukončila ochranka, která Laina odtáhla. Mareš pak ještě využil toho, že Laina drží, přiskočil k němu a dal mu pěstí do obličeje,“ popsal Blesk.cz incident jeden ze svědků.

Únor 2010
Marešovi oznamují, že se rozcházejí. Mareš si balí kufry a stěhuje se ze Smíchova do bytu v Bráníku. Monika potvrdila, že za rozpadem jejich manželství je Leošova nevěra s Gabrielou Dvořákovou.