Nikdo z českých celebrit si nechce nechat ujít vrchol plesové sezóny, kterým Ples v Opeře určitě je. A hlavně ženy se chtějí ukázat v krásných róbách a okouzlit tak nejednoho muže, přinejlepším budoucího partnera.

A přestože etiketa velí, aby si ženy na ples, který je hlavně taneční záležitostí, přivedly jako doprovod muže, mnohé z nezadaných celebrit si s tím hlavu rozhodně nedělaly. Po jejich boku tak byly vidět kamarádky a nejen jedna.  

„Musíš jít s chlapem, i kdyby na chleba nebylo,“ byla nekompromisní módní guru Františka Čížková, když viděla s kým dorazila Tereza Chlebovská nebo Gábina Partyšová.

Ty totiž na ples vyvedly své kamarádky. A protože je nejspíš jedna málo a Gábina musela být ta nej celého večera (vždyť měla i šperky v nejvyšší hodnotě), přivedla si kamarádky hned dvě!

Dekórum navzdory svému stavu single dodržela Aneta Vignerová či Mahulena Bočanová. Obě přišly v doprovodu svých kamarádů. Měly tak ale menší šanci na úspěch v klofnutí nového objevu na rozdíl třeba od Terezy Chlebovské.