Online

Live

Za to, že se muzikanti s Evou spřátelili víc, mohl fakt, že se nevyznali v Bratislavě. Mladinká studentka jim poradila cestu do haly, kam mířili na koncert folklorního souboru Lúčnica a dokonce s nimi jela autobusem. Dlouze si povídali a došlo i k výměně telefonních čísel. A protože byla Eva pravá »depešačka « a velká fanynka Oceánu, potkávali se pokaždé, když skupina zamířila do slovenské metropole. Eva byla součástí úzkého okruhu lidí, s nímž se skupina přátelila. „Vzniklo kamarádství na život a na smrt,“ svěřil Muk před svatbou s Evou. O tom, jak probíhá pohřeb, čtěte zde - online přenos>>

Ta žila dokonce nějaký čas v Německu, přesto však i v té době byli s Petrem stále v kontaktu. Jemu ztroskotalo první manželství, Evě první vážný vztah. Oba si našli nové lásky a dokonce se společně scházeli – Petr s Míšou Klímkovou a Eva s tehdejším přítelem.

Nejprve dostala kopačky Eva, partner se s ní rozešel po deseti letech. A Petr ji utěšoval. Pak skončil po jedenácti letech jeho vztah s Míšou a utěšovatelkou byla naopak Eva. A 1. prosince 2005 to přišlo. „Petr mě pozval na muzikál Galileo, v jednu chvíli mě chytil za ruku. Byl to jen dotyk, ale už jsem věděla,“ vzpomínala Eva. Následovalo seznámení s Petrovými dcerami, těhotenství a už na jaře se vzali.

Ale Petrova maniodepresivní psychóza se nevybíravě ozvala už dva měsíce po sňatku a zpěvák se pokusil spáchat sebevraždu. Nebýt Evy, býval by zemřel již tenkrát. Na ní jako na manželce bylo svého muže podporovat. Pečovala o muže, jeho dvě dcery z prvního manželství a vlastní malou dcerku. Tu jí pomáhala rodit bývalá Mukova partnerka, gynekoložka Míša Klímková. Bohužel příběh skončil bez happy endu. Minulé pondělí našla svého manžela mrtvého doma v obývacím pokoji a dnes jej pohřbívá.