Online

Live

Nápad Evy, že na pohřbu promluví Bára Basiková, Oldřich Lichtenberg schválil všemi deseti a potom se dohodli, že k Báře přibude ještě muž. „Zatím jsme nerozhodli který,“ řekl Lichtenberg.

Zpěvákova žena schválila i výběr písní a aranže a z divadla po hodině rychle zmizela. Cesta zpátky do divadla pro ni ve středu bude určitě jedna z nejtěžších…

Fotogalerie
4 fotografie

Poslední fotky z koncertu: Muk pil jenom vodu

Blesku se ozval čtenář, který byl svědkem jednoho z posledních koncertů Petra Muka (†45) 15. května ve Františkových Lázních na Otevírání pramenů. „Pan Muk zpíval asi hodinu a naprosto skvěle. Byl veselý a viditelně ho zájem lidí nadchl,“ popisuje Alois Jarolímek.

Muk byl navíc na kolonádě obležen davy dívek, které se s ním chtěly za každou cenu fotografovat a s gustem se prý nechaly obejmout kolem ramen. „Muk jim vždycky ochotně vyhověl. Měl opravdu dobrou náladu. A neustále, jak při koncertu, tak na ulici, popíjel neperlivou vodu z velké plastové lahve,“ dodal ještě Jarolímek, který se ze smrti Muka nemohl, stejně jako řada fanoušků, vzpamatovat.

Z Petrovy tváře bylo jasně znát velké zapálení
Autor: Alois Jarolímek

Muk zpíval jako o život, byl doslova v transu
Autor: Alois Jarolímek