Iva Pazderková hraje, zpívá, moderuje. Je bezprostřední a také skvělá bavička, jejíž kreace tupé blondýny ze stand up comedy HBO Na stojáka pronikla i do reklamy. Kdekdo si populární kampaň na nejmenovaný druh jogurtů dodnes pamatuje nejen kvůli jeho vtipu diktovaného karikaturou, pro niž má herečka velký talent, ale pro ni samotnou. Ona totiž není tuctová. Ostře řezanými rysy a výrazným profilem má k zaměnitelně líbivým typům daleko.

Všechno napovídá, že vysoká a štíhlá Pazderková, která kdysi času zabrousila i do branže modelingu, si je svého exteriéru vědomá a jeho jistou nezaměnitelnost se snaží podtrhnout i make-upem, účesem, oblečením. Dělá to hravě, občas až svérázně a uniformita trendů, kterou se jiné ženy raději v outfitech jistí, je jí dost vzdálená.

Na rozdíl od jiných populárních osobností se Iva Pazderková ve společenských rubrikách objevuje sporadicky, své jméno si v nich neživí. Na zásadní, médii sledované příležitosti si stylistu nenajímá, jeho vkusu se všanc nedává. Na trh jde sama za sebe. A nutno říci, že v drtivé většině v outfitech těžících z nabídky populární masové konfekce. Na rozdíl od svých kolegyň v čele s Janou Plodkovou, které se stávají ramínky na vypůjčené modely světových luxusních značek, na nichž si více či méně podařeně a leckdy i dost bezprizorně módní image pěstují.

Pazderkové zkrátka nelze osobitost, která se cení, upřít. Zdaleka ne každá parádnice má to sebevědomí, ji projevit. Odvahu podstoupit riziko, jež obnáší.

Fotogalerie
5 fotografií