Není to tak dávno, co dvojice všude propagovala svůj nový dokument na Netflixu, který se stal jedním z nejsledovaněšjích pořadů na této platformě. A právě tato obří společnost jim nyní dala opět šanci si tzv. vydělat na chleba. „Netflix byl velmi rád, že mohl podepsat smlouvu s Harrym a Meghan a hledá do budoucna jen samé dobré nápady. Ale je tu právě ten háček, že musí produkovat dobé nápady,“ uvedl zdroj obeznámený se situací pro britský Sun.

Pokud se princi a jeho choti podaří vymyslet opět něco, co upoutá pozornost, dostanou štědrou odměnu v podobě 40 milionů liber, tedy v přepočtu 1 miliardu korun. Když ale nedodají nic zajímavého, mají zkrátka smůlu.

Tak snad umí americká herečka pracovat a vymýšlet věci i pod tlakem, jinak by se mohla opakovat nepříjemnost, která neolíbený pár potkala v souvislosti s tvorbou podcastů na Spotify. Právě s nimi Meghan nedávno rozvázala spolupráci, tedy poté, co pro ně vytvořila podcast nászvem Archetypes, který sama moderovala. Měl se zaměřovat na vyvrácení předsudků o ženách. Zvala si tam mnohé slavné dámy, ať již Mariah Careyovou (54), kamarádku Serenu Williamsovou (41) či Paris Hiltonovou (42). Vzniklo celkem 12 dílů, ovšem tím vše skončilo, i když původně mělo být epizod daleko více.

Původně to vypadalo, že odchod od Spotify proběhl více méně v klidu, ale nyní se ukazuje, že to tak růžové rozhodně nebylo. Jak informuje web Fox News, jeden z členů vedení Spotify, Bill Simons, neudržel nervy na uzdě. Ve svém podcastu dal najevo, že odchod královského páru vnímá dost negativně. Dokonce jim přisoudil dost nevybíravé pojmenování. „Ti zas*aní podvodníci. To je podcast, který jsme měli spustit s nimi,” rozčiloval se kvůli jejich novému projektu mimo Spotify.

Dokonce vyplavalo na povrch, že na Meghan a Harryho si Spotify stěžovalo již v minulosti, protože si sice nechali zaplatit bohatou částku za tvorbu podcastů, ale dodali pouze polovinu slíbeného materiálu.

Původně královští zběhové uzavřeli smlouvu se společností Spotify již v roce 2020 a údajně se mělo jednat o partnerství na více let. Ovšem určitá doba stanovena zřejmě nebyla. Zřejmě to asi umožnilo nezdárné rodince zvednout kotvy a domluvit se s konkurencí. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
91 fotografií