Po večírku organizace Ms. Foundation’s Women of Vision, na kterém Meghan převzala cenu, měl Harryho, Meghan a její maminku Doriu Raglandovou (66) málem potkat stejný osud jako v roce 1997 princeznu Dianu (†36). To alespoň tvrdí urozený pár a s nimi i jejich tiskový mluvčí.

„Toto neúnavné pronásledování trvalo více než dvě hodiny a málem vedlo k několika srážkám s ostatními řidiči, chodci a dvěma policisty,“ bouřil mluvčí manželů po incidentu.

Jenomže zprávy z jiných zdrojů už tak jednoznačné nejsou... Policie podle oficiálního vyjádření nemá žádné informace o tom, že by komukoli hrozilo nebezpečí, a podobně to vidí i taxikář, který v jednu chvíli trojici vezl. Vypadali podle něj sice vyděšeně, on sám se o svou bezpečnost ale neobával a rozhodně nemá pocit, že by kdokoli málem zemřel.

Proč bodyguard nezasáhl?

K záležitosti se pro TalkTV vyjádřil i profesionální bodyguard, který v minulosti pracoval například pro Snoop Dogga (51). Veřejně se vysmál například tomu, že si manželé objednali taxíka, objeli blok a pak se vrátili zase zpátky na původní místo.

„Jste v New Yorku. Je jasné, že bude všude plno lidí. Možná by bodlo, aby váš tým nevolal paparazziům a neříkal jim, kde budete,“ rýpl si. Pozastavil se i nad tím, že měla honička trvat dvě hodiny uprostřed centra New Yorku, které je obvykle dost zasekané a o nějaké ultra vysoké rychlosti provozu nemůže být řeč.

„Když jsem dělal pro Snoopa a překvapili nás paparazziové nebo byl z někoho nervózní, prostě jsem vystoupil z auta a konfrontoval je. Obvykle jsem si vzal jednoho fotografa jako exemplární příklad a ostatní potom následovali. Připadá mi, že je to celé nahrané,“ kroutil hlavou bodyguard, kterému údajný scénář incidentu přijde podivný. Meghan, Harry a Doria s sebou totiž měli člena ochranky, ten ale vůbec nijak nezasáhl.

Co na to královská rodina?

Ačkoliv byli Harry a Meghan údajně v extrémním šoku a celí se chvěli, nikdo z princových příbuzných je podle webu Page Six vůbec nekontaktoval. Zřejmě se o „náhradníka“ zase až tolik nebáli.

Video
Video se připravuje ...

Rusové využívají pozemky v ČR bezplatně! Evakuace Čechů ze Súdánu. Polární záře v Česku! Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Amatérská meteorologická společnost

Fotogalerie
87 fotografií