Korunovace nového britského panovníka je již za dveřmi, což znamená spoustu povinností pro všechny aktivní členy královské rodiny. V pátek se například konal oběd s generálním guvernátorem a premiérem, kde nesměl chybět král Karel III. (74) ani následník trůnu, princ William (40). Toho doprovázela i jeho, jako vždy půvabná, choť Kate.

Zvolila elegantní bílé šaty, které zdobil černý pásek. Klíčové však v tomto případě byly především boty. Princezna z Walesu si nazula černé střevíčky na podpatku značky Aquazzura v hodnotě 490 liber (v přepočtu 13 tisíc korun).

Právě takové botičky má ale v lásce především Meghan a celkem pravidelně je nosila i v době, kdy ještě s Harrym bydleli v Británii a zúčastňovali se oficiálních akcí. Boty na podpatku a s mašličkou (model Bow Tie Pump 105) obula už na první sólovou akci během svého aktivního působení v rodině. A později je vynesla ještě několikrát. Například na svých zásnubách měla na nohou semišové střevíce Matilde rovněž za 490 liber (13 tisíc Kč). Bílou obuv též značky zase nazula na večerní recepci během své svatby.

Aquazzura, založená v roce 2011, je její oblíbená značka již dávno, dokonce ji Meghan začala mít v oblibě ještě před seznámením s Harrym.  A teď se zdá, že inspirovala i svou švagrovou Kate... Těžko říct, jestli Catherine chtěla vzdát Meghan poctu tím, že si zvolí stejnou značku, nebo jestli se jí cíleně snažila „vypálit rybník“.

Není to sice poprvé, co si Kate tuto značku vzala, ale je to vyloženě poprvé, co se předvedla ve střevících Deneuve, které Meghan měla na nohou hned několikrát.

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Možná má ale vévodkyně den před korunovací tchána jiné starosti, než řešit pocity Meghan, která do Británie navíc ani nemá dorazit a raději zůstane v losangeleském Montecitu s dětmi. Dorazit na ceremonie by měl pouze Harry, ale ani ten se nemá zdržet moc dlouho.

Korunovace krále Karla III.
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
 
7:42
8. 5. 2023

Ještě pár momentek z velkolepého korunovačního koncertu. Královská rodina rozdávala úsměvy a nejvíc se podle všeho bavila malá princátka.

 
22:23
7. 5. 2023

Zpěvačka Nicole Scherzingerová uchvátila davy svým zpěvem a půvabnou sametově modrou róbou.

 
21:37
7. 5. 2023

Na koncert dorazila nejen královská rodina, která sklidila ovace, ale i Stella McCartney, dcera slavného "brouka" Paula McCartneyho. Stella spolu s králem Karlem III. sdílí vášeň pro ekologii a na celé akci jí bude dán prostor, aby právě myšlenku udržitelnosti přírody vyslovila přede všemi.

 

 

Fotogalerie
176 fotografií