Návrat královny Camilly z Indie do Spojeného království zahrnul i nečekané „dobrodružství“. Letadlo britské aerolinky British Airways, o kterém se předpokládá, že mělo na palubě právě královnu, postihly problémy. Během letu z indického Bengalúru do Londýna utrpělo poškození poté, co došlo ke kolizi s ptákem. Na fotkách sdílených na twitteru je vidět, že letadlo má na čumáku velkou prohlubeň.

Novopečená královna sice kvůli královským povinnostem cestuje po celém světě, dobře se o ní ale ví, že má velký strach z létání. Tento zážitek jí tak jistě nijak nepřidal. 

Druhá manželka krále Karla III. (73) si dopřála omlazující a ozdravný pobyt v holistickém centru poblíž Bengalúru společně s několika přáteli. Součástí byly wellness terapie, meditace, homeopatie, jóga a starodávný tradiční systém medicíny známý jako ájurvéda.

Insititut, ve kterém se mohou zájemci ubytovat, se prezentuje jako první integrační zdravotnický resort na světě a podle svých webových stránek se zaměřuje na „léčení, prevenci nebo omlazení“. Jen jestli šok v poškozeném letadle všechnu meditaci Camille zase nezhatil! 

Video
Video se připravuje ...

Marie Antoinetta – francouzská královna byla jednou z nejkontroverznějších žen evropské historie Videohub

Fotogalerie
160 fotografií