Autobiografická kniha prince Harryho budí rozruch ještě dlouho před vydáním. Předpokládá se totiž, že si v ní „nezdárný“ aristokrat nebral servítky! Když chtěl navíc své dílo po smrti Alžběty II. (†96) z respektu k truchlícím příbuzným trošku uhladit, nakladatelství Penguin Random House mu to neumožnilo. Čím větší drama a víc »špíny«, tím lepší prodeje! 

Původně měla kniha vyjít už letos v listopadu. Nakonec bylo vydání posunuto na příští rok – to ale mohlo znamenat prakticky cokoli od ledna až do prosince... Všichni dychtiví čtenáři teď konečně mají svou odpověď: dílo vyjde už 10. ledna 2023! 

Po měsících zuřivých spekulací má kniha datum vydání: 10. ledna 2023, podle vedení společnosti,“ objevilo se v článku listu New York Times zveřejněném ve středu. 

To, co je pro fanoušky dobrá zpráva, je ovšem pro královskou rodinu naopak rána pod pás. Jen den předem, 9. ledna, totiž novopečená princezna z Walesu Kate Middletonová (40) oslaví své narozeniny. A podle informací, které unikly do médií, nebude její švagr v memoárech šetřit ani ji, ani jejího muže, prince Williama (40). 

Video
Video se připravuje ...

Královská zaměstnání. Jaké vykonávali profese, než se stali členy královské rodiny na plný úvazek? Videohub

Fotogalerie
228 fotografií