Princezna Catherine se coby aktivní členka královské rodiny po pauze, kterou způsobil náhlý skon Alžběty II., již opět vrátila k plnění oficiálních pracovních povinností a závazků. Mezi ty spadala například její návštěva nemocnice Royal Surrey County Hospital v anglickém městě Guildford, kde se Kate setkala nejen s personálem, ale zejména s čerstvými maminkami a jejich předčasně narozenými miminky. Když Kate dostala do náruče jedno z těchto děťátek, aby si ho mohla pochovat, neubránila se dojetí.

Tehdy se ukázalo, že i když z ní jednoho dne bude královna-manželka, tak jako je teď Camilla (74), manželka krále Karla III. (73), především je to matka. Doma na ni ostatně čekaly hned tři ratolesti - princátka George (9) a Louis (4) a princeznička Charlotte (7). „Bylo moc krásné potkat některé novopečené maminky a jejich miminka, které podporuje tak skvělý tým v nemocnici,“ uvedla pak na instagramu Catherine, manželka následníka trůnu prince Williama (40).

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Princezna z Walesu jako obvykle zaujala svým outfitem, v něm na návštěvu nemocnice dorazila. Opět se ukázalo, že platí za módní ikonu, jež v šedém městě v západním Surrey zapůsobila jako paprsek slunce. A to bez jakéhokoliv přehánění, jelikož na sobě měla vintage midi šaty jasně žluté barvy se skládanou sukní značky Karen Millen, v nichž jí to ohromně slušelo. Vynikal v nich hlavně její útlý pas. Šaty jsou navíc k radosti mnoha jejích fanynek snadno dostupné, prodávají se jako běžná konfekce za pouhých 220 liber (tedy 6 tisíc a 149 českých korun).

Uši jí zdobily náušnice od britské značky šperků Emily Mortimer.  „Jsem neuvěřitelně hrdá. Je to absolutně splněný sen, vidět ji nosit moje náušnice,“ nechala se podle magazínu People slyšet Emily Foskettová, zakladatelka této značky. Náušnice byly součástí kolekce Hera, inspirované „ženskostí a posílením“. Prodávají se za cca 800 liber (tedy více jak 22 tisíc korun) a jsou pojmenované po bohyni manželství a plodnosti, která byla prý ochránkyní žen při porodu. Což bylo ve specializované porodnici stylové.

Fotogalerie
118 fotografií