Vévodkyně Kate získala po smrti královny nový titul, nyní se už může představovat jako princezna z Walesu. A s nově nabytým titulem také vyrazila mezi zaměstnance a dobrovolníky na radnici Windsor Guildhall. Tam jim společně s princem Williamem oficiálně vyjádřili své díky za organizaci na pohřbu královny, na níž se podíleli.  

A dle fotografií bylo vidět, že se na radnici skvěle bavili. Princezna Kate se smála od ucha k uchu, až se za břicho popadala. Vysmátý byl i samotný princ William. Královská návštěva se tedy nesla ve velmi příjemném duchu. Po tolika dnech truchlení za svou královnu se William s Kate uvolnili. 

Jak už se vyjádřil Buckinghamský palác, během období smutku královská rodina bude plnit jen malé množství závazků. Převážně pak členové rodiny budou děkovat všem, kteří s pohřbem jejich panovnice pomáhali a zároveň budou oceňovat za služby králi ty, co jsou v zámoří.

Princ William s princeznou Kate také nezapomněli vyjít do davu obyčejných lidí, aby jim také poděkovali za jejich podporu. Oba byli oblečeni náležitě v černém, jelikož se v Británii stále drží smutek. Období smutku bude trvat až do pondělí.

Video
Video se připravuje ...

Smuteční průvod doprovodil ostatky Alžběty II.: Sledovali jsme s královským expertem Forejtem! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií