Katalyzátorem přetrvávajících sporů mezi Sussexy v Kalifornii a monarchy v Británii se stal šokující rozhovor s Oprah Winfreyovou (67). Jak uvádí aktualizovaná biografie Hledání svobody,MeghanHarrym nejenže nelitují odchodu z řad vládnoucí smetánky, ale ani tohoto emocionálního interview.

„Jakkoliv těžké byly pro monarchy poslední dva roky, zdroje blízké Sussexům tvrdí, že Harry a Meghan nelitují žádného ze svých rozhodnutí,“ cituje list The Sun řádky ze zmíněné knihy.

„Všechny jejich dosavadní úspěchy jsou jen dalším znakem toho, že zanechání královských rolí bylo správným krokem vpřed. A to nejen pro jejich rodinu, ale také pro jejich zaměření se na sociální problémy a pomoc světu,“ dodala zasvěcená osoba.

Touhu prožít své životy dle vlastních pravidel projevili Meghan s Harrym v lednu 2020, dva měsíce nato svůj plán uskutečnili. V březnu 2021 čekala královskou rodinu ohromná rána do zad v podobě detailního interview, v němž se vévodové ze Sussexu rozpovídali o bolestivých tématech, mimo jiné údajném rasismu, šikaně či sebevražedných myšlenkách vévodkyně.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
83 fotografií