„Pro bezpečí své manželky a syna udělám vše, co bude v mých silách,“ oznámí hned zkraje odhodlaný princ Harry v podání herce Jordana Deana. Dramatický hudební podkres nastaví tón pro zbylých pětadvacet vteřin ukázky, ve které se do žhavého křesla hned po svém švagrovi usadí televizní Kate Middletonová a divákům sdělí, že spolu s Meghan se přivdáním do britské monarchie k tomuto způsobu života upsaly a není cesty zpět. Nebo snad ano?

Zmiňovaný odchod z královských řad neboli Megxit je hlavním tématem třetího pokračování s názvem Útěk z paláce, jemuž předcházely filmy o seznámení vévodů a jejich svatbě. V traileru je záběr z proslulé krizové schůze v paláci, jíž se kromě Kate a budoucích uprchlíků zúčastnili svým předlohám nepříliš podobní princ William a královna Alžběta II.

Část filmu nejspíše probádá dávnou minulost, neboť po Williamově varovném vyjádření, že monarchie je kvůli Megxitu ohrožená, se před dřevěným pultíkem objeví půvabná blondýnka, princezna Diana. Představitelka Meghan Sydney Mortová se svému originálu přiblížila nejvíce, a to nejen vzhledem, ale i hlasovým projevem.

„Věděla jsem, že to nebude snadné, ale chtěla jsem, aby královna byla pyšná,“ posteskne si utrápená vévodkyně a v závěru traileru se sama sebe zeptá, zda právě neučinila největší chybu svého života. Drakonicky vyhlížející královna v tom má ale jasno: „Monarchie přežije všechno“.

Jiná krátká ukázka k filmu se objevila také na sociálních sítích stanice Lifetime. Divákům přichystala pohled na Meghanin traumatizující potrat, přípravy prince Harryho na Phillipův pohřeb nebo šokující rozhovor s Oprah, v němž manželé očernili královskou rodinu. Datum premiéry stanice prozatím tají, množství vypuštěných trailerů ovšem napovídá, že se čekání pomalu chýlí ke konci.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
90 fotografií