Kate Middletonová (39) a princ William (38) jsou už několikátý den na pracovním turné po Skotsku. Ve středu navštívili přístavní městečko Anstruther, které mají stále v živé paměti - před dvaceti lety tu coby studenti skotské Univerzity v St. Andrews trávili ohromné množství času.

Ke konci dne si vévodové, či hrabě a hraběnka ze Strathearnu, jak zní jejich skotské tituly, udělali přestávku v oblíbené restauraci Anstruther Fish Bar. Dříve stálí zákazníci typicky britského fast foodu si objednali fish and chips (smažená ryba a hranolky) a usadili se na nedalekou lavičku na molu, stranou od lidí, aby si pokrm svého mládí patřičně užili.

Intimní okamžik zamilované dvojice zachytila na telefon skotská fanynka královské rodiny Irene Bettová, která se snímky obyčejně působícího páru okamžitě pochlubila na svém facebookovém profilu. Princ William a Kate Middletonová se po najedení vrátili pro zmrzlinu do kornoutu a ještě chvíli se procházeli po mole, než nadešel čas zvednout kotvy a odletět do Edinburghu.

VIDEO: Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: Pět věcí, které mají společné!

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: Pět věcí, které mají společné! Videohub

Fotogalerie
94 fotografií