Jelikož kvůli pokročilému těhotenství nemohla doprovodit manžela Harryho (36) do Británie, sledovala Meghan obřad za zesnulého vévodu z Edinburghu stejně jako zbytek světa v televizi, konkrétně ona pak z pohodlí svého přepychového sídla v Montecitu. Pár dní před pohřbem se ale Meghan alespoň telefonicky ujistila, že je královna Alžběta v pořádku.

„Meghan a Archie začátkem týdne mluvili s královnou,“ potvrdil serveru People zasvěcený zdroj. Dodal také, že vévodkyně denně volala princi Harrymu. „Byli pořád v kontaktu. Meghan věděla, že cesta do Británie nebyla pro Harryho zrovna lehká, nechtěl je nechat doma samotné, takže ho stále ujišťovala, že jsou oba v pořádku. Nechtěla, aby se o ně bál,“ vysvětlil zdroj.

Harry se ostatně v Británii dlouho nezdržel. Navzdory nadějím, že zůstane na královniny středeční 95. narozeniny, které poprvé od roku 1948 slavila bez manžela, odletěl již v úterý zpátky do Kalifornie, za což ho stihla vlna tvrdé kritiky.

Podle dalších zdrojů z královských kruhů se ale během své týdenní návštěvy vlasti dvakrát soukromě sešel s královnou. Také měla po pohřbu Philipa proběhnout dvouhodinová rozmluva mezi Harrym, princem Charlesem (72) a Williamem (38). 

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
91 fotografií

 

Meghan Markle (vévodkyně ze Sussexu, herečka)