Otevřená zpověď Meghan a Harryho je jednou z nejočekávanějších událostí posledních týdnů. Samozřejmě si to uvědomuje i britská monarchie, již prostupují obavy z toho, jaká tajemství dvojice hvězdné moderátorce vyzradí. Pro Winfreyovou není žádné téma tabu.

Podle zahraničních médií je nadmíru zjevné, že překvapivý proslov královny Alžběty II., po jejímž boku usedne také Kate Middletonová (39), princ William (38), princ Charles (72) a jeho manželka Camilla (73), pár hodin před odvysíláním rozhovoru Sussexů není žádnou náhodou, ale dokonale promyšlená rána do žeber.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Alžbětin televizní speciál na stanici BBC by se měl týkat oslav Dne Commonwealthu, mimo jiné poslední pracovní události, jíž se Meghan a Harry před odchodem do Kalifornie zúčastnili.

Oslavy však letos vychází na pondělí 8. března, tedy celý jeden den poté, co vévodové a o pár hodin dříve královna budou na televizních obrazovkách hrát o přízeň veřejnosti. Z důvodu koronavirové pandemie byly letos oslavy zrušeny, a nebylo-li by zjevného faktu, panovnice by se svým proslovem zcela určitě nepředbíhala.

Devadesátiminutový rozhovor s Oprah Winfreyovou, rozdělený do dvou částí, odvysílá americká stanice CBS. Bude se jednat o velmi osobní zpověď, ve které Meghan Markleová a princ Harry promluví o životě v Americe, těhotenství, které oznámili před pár dny, a pravděpodobně i o příčině megxitu.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
98 fotografií