Bratr vévodkyně Kate James Middleton (33) je vášnivým milovníkem psů, zejména pak kokršpanělů. Byl to tak on, kdo sestře a jejímu manželovi Williamovi věnoval Lupa jako svatební dar před osmi lety. Stejně tak to byl nyní opět on, kdo zmírnil jejich bolest po ztrátě čtyřnohého chlupáče.

Osmiměsíční kokršpaněl je jeden z šesti přírůstků z posledního vrhu Lupovy sestry Luny. James Middleton se s celou psí smečkou zvěčnil v létě na instagramu. Který z malých raubířů pak povýšil na šlechtického psa, není jisté, stejně tak je neznámé jeho či její jméno.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Podle serveru Daily Mail se k nim štěně dostalo několik měsíců předtím, než jeho „strýc“ skonal. O výběr se údajně postarali princ George (7) a princezna Charlotte (5). „Odchod Lupa je zdevastoval, majitelé psů jim jistě rozumí. Před jeho smrtí ale dostali nové štěňátko. Doufali, že Lupovi bude dělat společnost a dodá mu trochu energii do života,“ sdělil listu blízký zdroj.

James posléze zbytek štěňat prodal a výtěžek věnoval neziskové organizaci Pets As Therapy, která nabízí canisterapeutické služby v pečovatelských domech, nemocnicích a školách. Sám bratr vévodkyně přiznal, že mu zvířecí terapie pomáhá v boji s depresemi a bez svých ušatých kamarádů nedá ani ránu.

VIDEO: Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
89 fotografií