Navzdory údajnému napětí, co v britské královské rodině údajně panuje po takzvaném „megxitu“, tedy odtržení prince Harryho od zbytku rodiny a jeho přestěhování nejprve do Kanady, později do slunečného LA, tedy co nejdále od svých příbuzných v Anglii, zdá se, že vánoční čas bude mít na vztahy mezi příbuznými s modrou krví pozitivní vliv. Ostatně kdy jindy by byl příhodnější čas vytáhnout bílou vlajku nežli o svátcích? Vévoda z Cambridge a vévoda ze Sussexu si prý letos vyměnili dárky na znamení vánočního „příměří“.

Princ Harry a jeho paní, americká herečka Meghan Markleová (39), byli viděni, kterak nakupují dárečky v exkluzivním butiku poblíž Santa Barbary – a právě ty pak poslali do Anglie, aby pod stromečkem potěšily rodinu prince Williama. Meghan údajně vlastnoručně vytvořila pro svou neteř a dva synovce, tedy pro princátka George (7), Charlotte (5) a Louise (2), speciální vánoční přáníčko. Není ostatně tajností, že kaligrafie vždy patřila mezi její velké koníčky.

VIDEO: Malí princové hrají na klavír. Rodiče hrdě přihlížejí

Video
Video se připravuje ...

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí Youtube.com

Stejně tak i princ William s manželkou Kate Middletonovou (38) zaslali do Ameriky dárky pro Harryho, Meghan a jejich synka Archieho (1,5). Alespoň to tedy tvrdí Andrew Morton (67), spisovatel, který publikoval celou řadu biografií celebrit a královských osobností – a není jistě překvapivé, že mezi ně patřila také Diana, princezna z Walesu (†36), matka Williama a Harryho.

Morton dále tvrdil, že si Harry „plánuje promluvit se svým otcem a bratrem o Vánocích“. Zda je však toto tvrzení pravdivé či ne, to není jisté. Kensingtonský palác odmítl tyto spekulace jakkoliv komentovat.

VIDEO: Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček

Video
Video se připravuje ...

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
32 fotografií