Letos v srpnu vyšla dlouho očekávaná biografie o hledání pravdy ve společném životě manželů ze Sussexu. Kniha přinesla spoustu šokujících i dojemných momentů, o nichž věděli jen nejbližší přátelé Meghan a Harryho. Přesto je údajně spoustu informací cíleně zavádějících za účelem zvýšení prodeje.

Zda si bývalá televizní hvězda knihu o sobě přečetla, je nepravděpodobné, její tým však dílo zaručeně pečlivě prostudoval. Podle serveru Daily Mail Meghanina právnička Jenny Afiová počátkem tohoto týdne předložila soudu dlouhý seznam nepřesných informací uvedených v knize. Také oznámila, že autoři Omid Scobie a Carolyn Durandová spoléhají na uměleckou licenci, díky níž se nemusí striktně držet faktů.

Jednou z položek ve výčtu je romantické druhé rande její klientky. Meghan a Harry údajně nestrávili dovolenou v kempu Meno A Kwena v botswanském Národním parku Makgadikgadi Pans. Ve skutečnosti se tam zdržoval pouze Harry. Také je nepřesný popis jejich první schůzky, která proběhla naslepo.

Video: Drsné reakce herců k výzvě Heřmánka zavřít divadla! A tajemná zpověď Slováčkové

Video
Video se připravuje ...

Drsné reakce herců k výzvě Heřmánka zavřít divadla! A tajemná zpověď Slováčkové Bára Horáková, Lukáš Červený

Durandová a Scobie se proti obvinění ohradili zdroji – během sepisování mluvili s více než stovkou lidí blízkých vévodům ze Sussexu, a dokonce uvedli, že se zpovídal i pár samotný, díky čemuž získali exkluzivní informace, o nichž mohli vědět pouze oni. Meghanina právnička ovšem tvrdí, že autoři se Sussexy nikdy nemluvili a důkazem jsou právě ony nepřesnosti otištěné na stránkách knihy.

Afiová se kromě této kauzy zabývá soudním sporem mezi Meghan a společností Associated Newspaper, vlastnící britský MailOnline a The Mail on Sunday. Ti v únoru 2019 získali a otiskli soukromý dopis adresovaný jejímu otci Thomasu Markleovi (76). První kolo sporu však Meghan prohrála.

VIDEO: Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
84 fotografií