Když vévoda a vévodkyně ze Sussexu na začátku letošního roku opustili Velkou Británii a s odchodem se vzdali i královských povinností, jako hlavní důvod uváděli touhu po soukromí, svobodě a anonymním životě. Když se pak rodiče malého Archieho (1) z Kanady přesunuli do Hollywoodu, mnozí tušili, že to s tou anonymitou a klidem nebude až tak horké.  

Když pak v rámci touhy po profesní realizaci a velkých finančních výdělcích Harry a Meghan Markleová uzavřeli smlouvu se společností Netflix, mnohé to zvedlo ze židle.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Ve hře je několik milionů dolarů za to, že manželský pár bude produkovat vlastní pořady, které se posléze objeví v produkci Netflixu a placená platforma je bude následně vysílat. „Zrušil jsem si Netflix. Nezaplatím jim ani penny,“ oznámil skrze twitter jeden z naštvaných a dnes už také bývalých předplatitelů Netflixu v reakci na zveřejnění dohody.

Další z prohlášení dohledatelných na internetu bylo sice o něco méně radikální, přesto je ale i z něj názor na budoucí televizní tvorbu mladšího ze synů prince Charlese a jeho chotě jasně patrný: „Sledovat je na Netflixu? To bych radši zrušil své předplatné.“ A lichotivě nevyzněl ani následující tweet: „Pokud chce Netflix vyhodit své peníze do vzduchu, pak je to jen jejich volba.“ No, ne všude po světě mají Harry a Meghan jen skalní fanoušky...

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií