Na začátku roku Meghan Markleová (39) a princ Harry (35) hlásali touhu po osamocení. Možná ale nevěděli, že do tohoto spadá finanční nezávislost. V nové zemi a bez stálé práce byli nuceni přijímat štědré dávky od prince Charlese, který ze svých královských výdělků financoval jejich lety, osobní stráž a v neposlední řadě koupi nového luxusního domu v Montecitu, aby vůbec dokázali přežít.

Dluhům by však mohl být konec – vévodové podepsali několikaletou smlouvu s Netflixem. Prozatím neohlášená produkční společnost manželské dvojice bude pro streamovací službu vytvářet převážně filmy a seriály pro děti. Podle detailů ze smlouvy by si měli přijít až na 150 milionů dolarů, přepočtu 3.3 miliardy korun.

Video: Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela Bára Horáková, Lukáš Červený

Ve svém oficiálním prohlášení se Sussexové zavazují k šíření inspirace a naděje. „Naším cílem bude vytvářet obsah, který informuje, a zároveň přináší naději. Pro nás jakožto nové rodiče jsou inspirativní rodinné pořady důležité.“

Pro Meghan by se jednalo o druhou spolupráci s internetovým gigantem. Na jaře vpustil do své videotéky dokument o slonech, jemuž Meghan propůjčila hlas. Pro Harryho by to měla být první opravdová práce od odchodu z rodiny. Milionové výdělky jim pomůžou konečně postavit se na vlastní nohy a neždímat královskou kasičku.

VIDEO: Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy

Video
Video se připravuje ...

Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií