Jak podnikatel Sergej Grišin (56), tak princ Harry dali vale svým domovinám a odešli do slunné Kalifornie. Princ prchal před královskou rodinou, Grišin před zákonem. To však Harrymu patrně nevadí, klidně bankovnímu tuneláři vysolil v přepočtu 330 milionů korun.

VIDEO: Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video
Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková? Bára Horáková, Aleš Brunclík

A stejně tak mu zřejmě nevadí, jak se Grišin choval ke své manželce. „Je to nebezpečný muž, zničil mi život: domácí násilí, útoky, vězení, hrozby mé rodině...“ vypočítává Anna, která za něj byla krátce vdaná. V USA jej zažalovala, že ji zbil, mířil na ni pistolí a vyhrožoval jí, že ji rozseká na kousky. Mezitím se vrátila do Ruska; teď z utajení poskytla telefonický rozhovor nedělnímu vydání The Sun. „Pořád se bojím o život. Není moudré obklopovat se lidmi jako Sergej Grišin,“ varuje Harryho a Meghan. Považuje je za »úžasný pár«, ale obchod s jejím exmanželem jim, respektive jejich poradcům, vyčítá.

„Prosté hledání v Googlu by ukázalo soudní záznamy s hrozivými obviněními Sergeje. Meghan bojuje za práva žen. Nepřestávej! Každý násilník musí být hnán ke spravedlnosti.“ Grišinovi obhájci Annino obvinění odmítají, naopak ji viní, že chtěla bohatého manžela oškubat a pláchnout se svou milenkou.

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií