„Pokud potřebujete čurat, učiňte tak 30 metrů od jezera a potůčků. Pokud se potřebujete vyprázdnit, učiňte to co nejdál od budov, cest, vodních toků a farmářských zvířat. Zahrabte výkaly do mělkých děr a pokryjte je rašelinou,“ vyzývá na svém oficiálním twitterovém účtu nestoudné občany a turisty hrad Balmoral. Během koronavirové krize, která zapříčinila uzavření všech veřejných toalet v okolí, jim lidé kálí na pozemcích, do vody a kolem turistických stezek.

Spolu s výzvou zveřejnil úřad královny několik fotografií, na nichž ze zeminy „raší“ zmuchlané kapesníky a toaleťáky. Použité prostředky k utření se podle dalšího upozornění nacházely také přímo v uzavřených pozemcích a hned vedle pomníků nebo jen tak pohozené na keřích.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce.

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Hrad Balmoral jasně vede v žebříčku nejpopulárnějších letovisek královny Alžběty II. a ze zprávy byla jistě zdrcena a znechucena. Na(ne)štěstí tráví už čtvrtý měsíc v povinné a nedobrovolné karanténě na hradě Windsor, kde se takové zvrhlosti nedějí. Nebo je zaměstnanci stihnou zahrabat do hlíny dřív, než se o nich hlava státu dozví.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií