Bude to skromná párty, ale aspoň něco. Královská expertka se pro server OK! Magazine rozpovídala o plánech na oslavu narozenin ročního Archieho Harrisona. Jelikož v domě v Malibu přebývá kromě královského trojlístku pouze pár zaměstnanců včetně chůvy, budou muset improvizovat a hledat způsoby, jak ozvláštnit synův speciální den. Po vzájemné dohodě zavolají rodinným příslušníkům v Británii, aby mohli Archieho pozdravit a on zase je.

„Královna svého pravnuka pozdraví prostřednictvím aplikace Zoom a stejně tak i děti Kate a Williama. Ti svého malého bratrance neviděli měsíce a strašně se na něj těší,“ prozradila expertka. Sussexové pravděpodobně přijmou i přání svých protějšků, do žádných zdlouhavých konverzací ale nezabřednou, vztahy jsou stále na bodu mrazu.

Co se týče dalších bodů programu, Meghan Archiemu upeče dort. Kalorickou bombu ale nečekejte, biožínka Markleová použije pouze zdravé ingredience a žádný cukr.

Jelikož Archie nemůže narozeniny trávit s vrstevníky ze sousedství, budou ho muset zabavit jejich pejsci, které si synáček oblíbil. Dárků bude také pomálu, avšak o to smysluplnějších „Archie už má vše, co potřebuje, rodiče ho obdarují dárky, které něco znamenají,“ vysvětlila expertka. Je možné, že až současná situace pomine, nebo se zklidní, uspořádají Harry s Meghan něco většího a pozvou své nové hvězdné přátele a jejich ratolesti.

K synovým narozeninám se navíc Meghan spojila s nadací Save The Children a s Archiem v náručí a Harrym za kamerou přečetla ve videu zveřejněném na youtube knížku pro nejmenší. Archieho tak veřejnost po dlouhé době mohla spatřit právě na jeho narozeniny a jeho nenechavé ručičky i vykutálený úsměv potěšily všechny fanoušky, kteří nejmenšímu Sussexovi popřáli krásný první rok života.

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií