Těm, kteří pro ně pracovali, měli dát princ Harry a Meghan královskou výpověď osobně v lednu. Zatímco oficiální vyjádření Buckinghamský palác k situaci nevydal, zdroje mající vhled a přístup k dění za branami paláce hovoří.

„Vzhledem k rozhodnutí Harryho a Meghan vzdát se rolí v královské rodině, nebudou už potřebovat kancelář v Buckinghamském paláci. Na ustanovení detailů se stále pracuje. Rozhodně jsou snahy nabídnout těm, kteří přišli o práci, jiné pozice v rámci služby královské rodině. I tak ale bohužel dojde k propouštění,“ cituje jeden ze svých zdrojů britský Daily Mail s tím, že všech patnáct někdejších zaměstnanců prince Harryho se teď obává o budoucnost.  

Ještě na začátku roku rodiče malého Archieho oznámili, že plánují dělit svůj čas mezi Velkou Británii a severní Ameriku. Podle jejich aktuálních kroků to tak ale nevypadá. Také původní plán přesídlit do Kanady, zdá se, pomalu bere za své.

Dle čím dál častějších návštěv Harryho a Meghan ve slunné Kalifornii se stále hlasitěji ozývají teorie, že mladí manželé nakonec téměř jistě zakotví právě tam. Koneckonců v Los Angeles, městě pod hollywoodským kopcem, je nejstrategičtější sídlit, pokud chce Meghan obnovit kariéru ve filmovém průmyslu.   

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií