Vévoda a vévodkyně z Cambridge se „na otočku“ stavili v pákistánském Láhauru, aby se ve čtvrtek mohli vrátit zpět do hlavního města Islámábádu. Tam ale bohužel nedoletěli... I tak ale lze říct, že měli doslova štěstí v neštěstí!

Během zpátečního letu potkala královský pár a další přítomné cestující silná bouřka. To, že byla opravdu poměrně dost nebezpečná, dokazuje skutečnost, že místo toho, aby let, který měl trvat přibližně 25 minut, úspěšně absolvovali, musel pilot nouzově přistát. A to se mu podle informací online magazínu People podařilo až po hrozivých a strachuplných dvou hodinách, během kterých Kate s Williamem nejspíš pomysleli i na nejhorší!

V jeden okamžik mělo být dokonce vidět, jak blesk uhodil do pravého křídla letadla a to se celé hýbalo ze strany na stranu více, než je i u silných turbulencí obvyklé. Naštěstí ale zkušený pilot opravdu přistál, aniž by byl kdokoliv zraněn a královský pár tak musel akorát akceptovat skutečnost, že se nedostanou v plánovaný čas do žádoucí destinace.

Spolu s královským párem byla na palubě i britská reportérka Daily Mail Rebecca English, která potvrdila, že události během letu skutečně nepředstavovaly nic příjemného, na co budou jednou s úsměvem vzpomínat. „Jen málokdo někdy zažil tak hrozné turbulence. Momentálně nemáme tušení, jestli a kdy se budeme moct vrátit,“ napsala novinářka na twitteru.

VIDEO: Jak slaví Vánoce královská rodina a jaké dárky dostane služebnictvo?

Video
Video se připravuje ...

Jak slaví Vánoce královská rodina a jaké dárky dostane služebnictvo? Blesk

Fotogalerie
65 fotografií