Princ Harry spolu se svou krásnou Meghan Markleovou a synkem Archiem se v těchto dnech pohybují po jižní Africe, kam se vydali na desetidenní pracovní cestu. Pár usoudil, že není problém, aby jel jejich prvorozený potomek s nimi, a tak se veřejnosti naskytl pohled, na který mnozí dlouho čekali. Pyšní rodiče ukázali tvářičku malého Archieho!

Někdo by mohl namítat, že se královský pár pochlubil synátorem hned krátce po jeho narození. Nicméně u tak malého (navíc věčně spícího) miminka toho stejně člověk moc nevidí. Teď už je to jiné. Archie roste jako z vody a takřka každým dnem lze rozeznat rysy, v nichž se odrážejí geny slavných rodičů.

A tak se naskýtá otázka, komu je chlapec víc podobný. Harrymu, či Meghan? Při pohledu na fotky, jež byly pořízeny v Kapském Městě na návštěvě u emeritního biskupa a držitele Nobelovy ceny míru Desmondoma Tutua (87) a které si můžete prohlédnout v galerii, to vypadá na rysy po tatínkovi. I barvu pleti má chlapec jednoznačně po Harrym a podle jemného chmýříčka, které mu raší na hlavičce, podědí nejspíš i zrzavou kštici. Archie Harrison Mountbatten-Windsor se má zkrátka na co těšit, protože geny královských princů očividně oplývají extrémní silou.

VIDEO: Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

Fotogalerie
76 fotografií