Vévodkyně Meghan působí jako hostující šéfredaktorka britské mutace módního časopisu Vogue, na starost má zářijové číslo. Meghan si na pomoc najala specializovanou PR firmu, která jí pomůže zvětšit dosah časopisu a s jeho propagací.

„I když jde o britskou verzi magazínu, Meghan chce, aby mělo vydání dosah i do Spojených států. To je země, na které jí záleží nejvíc, co se týče médií,“ informoval zdroj deníku The Sun. Meghan prý byla na schůzkách se zástupci PR společnosti Sunshine Sachs velmi aktivní a zapojovala se do tvorby strategie pro dané vydání. Ambice vévodkyni rozhodně nechybí. „Na jednom mítinku řekla, že chce ovládnout internet,“ sdělil zdroj.

Meghan Markleová, jež na začátku srpna oslavila 38. narozeniny, zářijové číslo Vogue věnovala vlivným ženám. Udělala proto rozhovor například s bývalou první dámou Spojených států Michelle Obamovou (55) nebo ekologickou aktivistkou Gretou Thunbergovou (16). Vévodkyně však čelí kritice, že nenašla prostor pro britskou královnu Alžbětu II. (93).

Fotogalerie
53 fotografií