Královské povinnosti a hlavně královna Alžběta II. (93) by jim asi jen těžko dovolily dát Británii vale a odstěhovat se natrvalo na jiný kontinent. Rozhodně se ale dá říct, že Meghan a Harry pokouší trpělivost Britů. Proč?

Je to teprve nedávno, co si vévoda a vévodkyně ze Sussexu nechali nákladně zrekonstruovat historické sídlo Frogmore Cottage, kde si Meghan vydupala i založení vlastní ekologické biofarmy. Obnova luxusní rezidence měla údajně vyjít v přepočtu na téměř 80 milionů korun, které samozřejmě jdou z kapes britských daňových poplatníků.

O to více může mnohé rozčílit, že nyní se podle informací deníku Daily Mail rozhlíží Meghan a Harry po bydlení v americkém Malibu. Vévodkyni má údajně chybět její rodná Kalifornie natolik, že tam nechce létat jen „na otočku“ za rodinou a přáteli, ale ráda by tam dokonce několik měsíců v roce i bydlela. A to ani nemluvě o tom, že by i tento dům byl jistě hrazen z peněz nebohých Britů.

Muž, který Harryho ženušku kdysi učil královské etiketě, Edmund Fry (79) prozradil, že kromě toho, že se Meghan určitě stýská, se těší s přesunem do Států i na mnohem menší publicitu. „Je jednoduché ztratit se tam v davu,“ vysvětlil pro Daily Mail další důvod, který Meghan stále táhne za velkou louži.

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
50 fotografií