Královna Alžběta II. je na každé akci jako ze škatulky. Většinou je krásně sladěná, klobouček jí pokaždé ladí s kabátem či s kostýmkem, a vždycky, skutečně vždycky jde o nějaké výrazné barvy. A právě křiklavě zelený kostým, který vypadá, jako kdyby byl vypůjčený ze studia speciálních efektů, neuniknul pozornosti vtipálků na sociálních sítích.

Už dříve byl tento méně povedený kousek z jejího šatníku, který poprvé „vyvezla“ na oslavu svých 90. narozenin, zdrojem posměšků – především proto, že jeho barva připomínala stejný odstín, jako má oblíbená loutka žabáka Kermita ze show Mupeti. Nyní se internetoví vtipálci rozhodli využít její „neutrální“ zelené barvy pro nejrůznější kombinace a nahradit její outfit… no, prakticky čímkoliv.

Internet samozřejmě nezaváhal a na fóru BoredPanda se začaly okamžitě objevovat poměrně kuriózní obrázky od jeho uživatelů. Královna má tak na sobě záhy kostým s motivem vesmíru, pizzy či jejích milovaných pejsků rasy corgi, anebo se může proměnit například v Batmana a Daenerys ze seriálu Hra o trůny. Ostatně podívejte se do naší galerie, kde se to hemží těmi nejvtipnějšími fotomontážemi…

Fotogalerie
54 fotografií