Před odjezdem prince Harryho (34) a jeho těhotné manželky Meghan (37) na třídenní návštěvu Maroka panovala v Británii značná nervozita. Zpravodajci totiž poukázali na mohutnou vlnu demonstrací a nárůst terorismu v této severoafrické zemi. Naléhali, ať královský pár cestu zruší, nebo ať si s sebou alespoň vezme extra ochranku.

Vše ale nakonec dopadlo parádně. Harry a vévodkyně ze Sussexu si Afriku evidentně užili a všude byli vítáni s otevřenou náručí. V jejich programu nechyběl čaj s marockým králem Muhammadem VI. (55), návštěva vyhlášených hřebčínů i orientálních tržišť, ochutnávka tradičního marockého jídla a sladkostí. Meghan v pokročilém těhotenství střídala evropské róby s arabskými, a nakonec si dokonce nechala potetovat ruku hennou, což je oblíbená okrasa marockých žen.

Harryho trapné fórky: Ty čekáš dítě?! A je moje?

Na závěr si Harry neodpustil možná trochu laciný vtípek, když na návštěvě školy dělal překvapeného, že je jeho žena v jiném stavu. „Ty jsi těhotná? A je to moje?“ zeptal se tak, aby ho všichni slyšeli. Princi, princi, vy máte přece na víc!

Fotogalerie
106 fotografií