I když sestra vévodkyně Kate (36) porodila již v říjnu 2018, miminko ukázala v celé kráse až na sklonku roku během cesty na ostrov Svatého Bartoloměje v Karibiku, kam vyrazila s manželem Jamesem Matthewsem (43). Setkala se tam ale také s jeho příbuznými a společnost jí dělala též maminka Carole Middleton (63).

Paparazzi nejprve zachytili Pippu, jak svůj uzlíček štěstí ukazuje tchánu Davidovi. Ovšem do tváře miminku vidět nebylo – teprve až když ho jeho rodiče v náručí vzali na procházku po ostrově. Chlapeček zvědavě koukal na svět kolem sebe a roztomile přitom kulil kukadly. Chvílemi je už ale trochu unaveně zavíral a pro změnu přitom otevřel pusinku, jako by snad zíval.

Poté, co jeho první fotky, kde mu obličej nezakrývá povijan, obletěly svět, začínají všichni rázem spekulovat, komu z rodiny je vlastně Arthur podobný. Zatímco geny rodičů na něm zatím nejsou nijak zvlášť patrné, dítě hodně připomíná svého o kousek staršího bratránka Louise, který přišel na svět 23. dubna 2018. Zejména je podoba poznat při srovnání se snímky z královských křtin princátka z července. Tehdy mu byly necelé tři měsíce, a tak byl vlastně v podobném věku, jako je Arthur nyní. Ten má ovšem přece jen trochu tmavší vlásky.

Teď už má navíc Louis osm měsíců, a jak dokazují i vánoční fotografie královské rodiny, umí se už krásně smát na svět. Na roztomilý úsměv jeho bratránka si ale svět bude muset ještě počkat. Jisté je, že Kate i Pippa se budou jistě co nevidět snažit své synky seznámit a skamarádit, aby si spolu mohli hrát. Louis tak možná bude mít k Arthurovi nakonec i blíž než k vlastním sourozencům Georgeovi(5) a Charlotte (3).

VIDEO: Připomeňte si veselku Pippy a miliardáře Jamese

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu facebook

 

Fotogalerie
80 fotografií