Mladší sestra vévodkyně Kate (36) se poprvé od porodu ukázala venku. Týden po porodu opustila své luxusní sídlo v londýnské čtvrti Chelsea a vyvezla malého synka v kočárku. Společnost jí dělala ještě kamarádka, která jí pomáhala hlavně s venčením dvou pejsků.

Pippa vypadala moc šťastně. Únavu z prvních dní v roli maminky chytře zakryla slunečními brýlemi a bříško měla pečlivě schované ve volném svetru. Ovšem štíhlé nohy se ukázat nestyděla, a tak měla i v pošmourném britském počasí jen krátkou sukni.

Rozhodně má oproti své starší sestře výhodu, protože ta se letos v dubnu musela na veřejnosti ukázat už pár hodin po porodu malého prince Louise. Jelikož Pippa není členem královské rodiny, může si dovolit zůstávat v ústraní. Ovšem se jménem pro syna dělá naopak ještě větší tajnosti než Kate s Williamem (36), kteří ho prozradili čtyři dny po porodu.

Nyní už je to osm dní od narození miminka a veřejnost stále nemá tušení. Pippa chlapce přivedla na svět již v pondělí 15. října asi tři hodiny poté, co přijela s manželem Jamesem Matthewsem (43) do exkluzivní porodnice Lindo Wing, kde rodila své děti i Kate.

V Británii se zatím na jméno stále uzavírají sázky. Největšími favority jsou nyní Alexander či Thomas, dalšími možnostmi je pak Michael po dědečkovi Middletonovi, ale také Joseph, William, Frederick a Oliver. 

VIDEO:  Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

 

Fotogalerie
97 fotografií