Fotografové nedávno Pippu zastihli v ulicích Londýna se slunečními brýlemi na očích, v tmavých šatech s barevným potiskem a tmavě modrým kabátem. Na nohou měla bílé tenisky, v ruce tašku s oblečením a na zádech ještě batoh. Právě totiž odcházela ze soukromé posilovny v Kensingtonu.

Cvičení se tak očividně nevzdala ani teď, když má chvíli před porodem. Ostatně těhotenství je na ní už dost vidět, teď už své bříško nezakryje, ani kdyby opravdu chtěla. Přitom ještě na červencovém křtu svého nejmladšího synovce Louise se ještě pyšnila dokonalou postavou. Ta je pro ni ostatně typická stejně jako pohyb, který Middleton miluje.

„Měla jsem tu čest pracovat s Pippou během jejího třetího trimestru a bylo to velmi vzrušující. Rozhodně se udržela ve formě, což je úžasné,“ prozradila pro časopis Hello! Ashley Verma, která s mladší sestrou vévodkyně Kate spolupracovala na otevření nového sportovního studia.

Kromě toho se manželka miliardáře Jamese Matthewse (43) věnuje i charitě, i když sama přiznala, že musela kvůli těhotenství trochu ubrat. „Normálně bych volila pro získání peněz sportovní výzvu, ale protože jsem těhotná, tentokrát to bylo trochu těžší,“ cituje Hello! její slova. Brunetka se tak očividně nemůže dočkat, až bude mít po porodu a bude se moc všemu věnovat opět naplno. Potomka jí jistě ráda pohlídá sestra Kate, která má kromě nejmladšího Louise ještě dvě starší děti – prince George (5) a princeznu Charlotte (3).

VIDEO: Záběry z příjezdu Pippy na svatbu

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu facebook

 

Fotogalerie
95 fotografií