Pippa vždy platila za velmi aktivního člověka, jelikož miluje sport a zejména běhání. S tím ostatně nepřestala ani v těhotenství. Dokonce ani zhruba v šestém měsíci jen nesedí doma, ale je dál pilná jako včelka. 

V pondělí si tak nenechala ujít slavné křtiny svého nejmladšího synovce prince Louise, kam dorazila i s manželem Jamesem Matthewsem (42). Oděná byla celá v modrém, a tak se už objevují dohady, zda barvu náhodou nezvolila proto, že čeká chlapečka. Každopádně její bříško v modelu skoro ani nebylo vidět, pouze z boku.

Podobně nenápadné bylo těhotenské břicho i minulý týden, když Pippu přistihli novináři, jak se oblečená do bílých letních šatů vrací tmavým vozem do svého domu v Londýně z nákupů. V jedné ruce s plátěnou taškou zřejmě s potravinami a ještě menším hnědým sáčkem, v druhé očividně těžkou tašku z Ikea, na krku ještě pověšenou kabelku. Jistě by se jí v takové chvíli hodila něčí pomocná ruka.

Přitom by se brunetka sama s ničím tahat nemusela. Její choť je automobilový závodník a miliardář, a tak si dvojice jistě může dovolit nějakou výpomoc. Jenže se zdá, že Pippa raději všechno zvládá sama.

Zato její starší sestru, vévodkyni Kate, bychom na nákupech potravin potkali jen stěží. Většina jídla bývá totiž dovážena přímo do sídel členů královské rodiny. Sama královna Alžběta však údajně jednou zatoužila navštívit supermarket, a tak si na hlavu uvázala šátek a potají se tam vypravila.

VIDEO: Záběry z příjezdu Pippy na svou svatbu v roce 2017

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu. facebook

 

Fotogalerie
61 fotografií