Pippa, která nedávno oznámila, že je v druhém měsíci těhotenství, si vyrazila na procházku s kamarádkou a jako správná nastávající maminka zářila a usmívala se od ucha k uchu.

Ovšem úsměv jí na tváři zase zmrzl, když ji vyhodili z obchodu s potravinami. Zřejmě totiž zapomněla, že se dovnitř nesmí se zvířaty, a v klidu si dovnitř nakráčela i se svým kokršpanělem Rafou a černým labradorem svého muže Jamese Matthewse (42). Možná že ale také spoléhala, že jí to coby mladší sestře vévodkyně z Cambridge a navíc manželce miliardáře projde.

Jenže to se nestalo a Middleton byla požádána, aby s pejsky odešla. Poslechla a vyšla před obchod, kde chvíli čekala. Nejprve se tvářila dost nasupeně a začala cosi rychle ťukat do mobilu, posléze se ale zase uklidnila.   

Zanedlouho bude mít ostatně úplně jiné starosti a kromě dvou zvířecích mazlíčků bude muset po londýnských ulicích obcházet i s kočárkem. Na prvního potomka se prý už moc těší a s chotěm Jamesem, kterého si vzala loni v květnu, prý oba už dávno věděli, že děti chtějí. Pro mateřské rady si pak brunetka může chodit k sestře Kate, která v pondělí svým ratolestem Georgeovi (4) a Charlotte (2) porodila brášku.

VIDEO: Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

 

Fotogalerie
42 fotografií