Kdysi známý král večírků, princ Harry, prý upustil od alkoholu a kofeinových nápojů nejen na přání své vyvolené, ale i ze solidarity. Ona si ve svém požehnaném stavu také nemůže dopřávat lecjaké pochutiny, které by nedělaly dobře děťátku. Vždyť ženám v jiném stavu se nedoporučuje ani čaj. Princ Harry s ní však "drží basu", jak se říká, a tak si místo svých oblíbených koktejlů dopřává pouze vodu s bublinkami.

Podle všímavých reportérů byl s nealkoholickými nápoji viděn už v říjnu, tedy krátce poté, co Meghan oficiálně oznámila své těhotenství. Tato změna životního stylu je na vévodovi ze Sussexu údajně již patrná, i královská rodina si během vánočních svátků v Sandringhamu všimla, jak to mladému princi svědčí. S Meghan se začal věnovat dokonce i józe a díky ní je nyní mnohem více v pohodě a uvolněnější. „Jí dobře, nezatěžuje si tělo, cvičí - je teď zkrátka mnohem šťastnější,“ tvrdil Sunday Expressu zdroj z Kensingtonského paláce.

Jak se zdá, Meghan má prince Harryho pořádně omotaného kolem prstu a on jí splní všechna její přání. V březnu ho přesvědčila, aby přestal kouřit, což je rozhodně chvályhodné, nicméně to, že ho nechtěla pustit na tradiční vánoční hon koroptví a bažantů v Sandringhamu, už vlnu pobouření vyvolalo. Přece jenom je to tradice, která ke královské rodině patří odnepaměti. Bývalá americká seriálová hvězdička ovšem jako vegetariánka a milovnice zvířat tento zvyk nemohla přenést přes srdce a raději se z panství během akce vzdálila...

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
50 fotografií