U Middletonů na panství Bucklebury se k nim připojí i sestra Kate Pippa s manželem Jamesem a novorozeným Arthure, a bratr James. Prý budou hrát tradiční deskové hry, kterým rodina Middletonových holduje.

Tradičně přitom platilo, že královská rodina tráví Vánoce společně. Podle odborníků na královskou rodinu jsou rozdělené sváteční cesty obou princů známkou hlubších rozporů.

Už dříve totiž Harry a Meghan oznámili, že se plánují odstěhovat z Kensingtonského paláce, který sdílejí právě s Williamem a Kate, a odstěhují se do Frogmore Cottage na pozemcích zámku ve Windsoru. Podle pozorovatelů se jedná o takřka dramatické a netradiční gesto, protože Harry se tím stane jediným vysoce postaveným členem královské rodiny, který nebude mít sídlo v centrálním Londýně.

Kromě toho v Kensingtonském paláci také probíhá "hon na špeha". Harry totiž prý těžce nese, že se do médií dostávají citlivé informace ze soukromí obou párů a o jejich hádkách. Už dlouho se totiž mluví o Meghanině strohém až arogantním chování k ostatním. 

Fotogalerie
98 fotografií