Princ  Harry s vévodkyní Meghan se v rámci své oficiální cesty po Austrálii zúčastnili závodu vozíčkářů na Invictus hrách v Sydney. Mezi fanoušky byl jeden nadšenec, který na královský pár pokřikoval, když procházeli kolem.

Gratuluji. Doufám, že to bude holčička,“ volal na ně s nadšením v hlase. A k jeho překvapení se princ Harry rozesmál a přitakal mu. „Já také,“ odvětil. A tím dal všem jasně najevo, že pevně věří, že Meghan Markle nosí pod srdcem jejich dcerku.

Ať už se jim ale narodí chlapec, nebo dívka, novomanželé jsou už rozhodnuti o výchově svého budoucího dítěte. Podle deníku The Sunday Times zdroj z jejich okolí prozradil, že by si oba přáli naprosto normální a běžný život pro svého potomka. A rozhodně ne královský.

„Když přijde řeč na děti, slovo ‚normální‘ znamená pro Harryho a Meghan opravdu mnoho,“ řekl zdroj deníku.

Stejně tak si nepřejí, aby jejich dítě dostalo královský titul, na což podle královských stanov, které kdysi nastavil král Jiří V., jejich potomek ani právo nemá. Harry s Meghan tak chtějí své dítě uchránit před přílišnou publicitou a raději půjdou ve stopách Zary a Petera Philipse. To jsou vnoučata královny Alžběty II. (92) a jejich matka princezna Anne (68) se rozhodla požádat o neudělení titulu pro ně, aby mohli žít obyčejný život a sami si zvolit vlastní kariéru.  

Fotogalerie
58 fotografií