Princ Harry (34) s chotí Meghan jsou právě na své první velké oficiální cestě a v Austrálii mají nabitý program a nevynechali ani návštěvu vyhlášené restaurace Charcoal Laneb na předměstí Fitzroy v Melbourne, kde jim šéfkuchař Brooke Warr ukázal své umění. Slavné dvojici podával řadu ingrediencí a nechával je, aby si je osahali, očichali a ochutnali.

To bylo něco pro brunetku, která se o jídlo vždy velmi zajímala. Jednu věc ale raději vynechala - nechtěla totiž okusit ovoce citrus australasica, v Austrálii známé pod názvem „finger limes". Když jim Brooke ukázal, jak se dá ovoce vymačkat, Meghan byla unešená: „Ó, bože, to je neuvěřitelné!"

„Finger limes jsou jako malé kaviáry. Když je dáte do pusy, popraskají a jejich chuť je úchvatná. Bylo to ale na nich, jestli to chtějí ochutnat. Harry to udělal, ale Meghan ne, i když si čichla. Je to pochopitelné, vždyť je těhotná a opatrná," popsal kuchař webu news.com.au své setkání s královským párem a dodal, že Harry zase odmítl poněkud pikantní pepřový list. Po ochutnávce si pak manželé dali soukromý oběd, kdy si pochutnali na předkrmu v podobě klokana opečeného na dřevěném uhlí s houbami a quinoou a na hlavním chodu - na divočákovi se šafránovým rizotem a rybou.

I když podle šéfkuchaře je vévodkyně na sebe v těhotenství opatrná, spíš je tomu naopak. Zatímco jiné dámy by se v jejím věku a stavu asi raději šetřily, ona je naopak k nezastavení. Nejenže s Harrym mají v Austrálii opravdu napilno, ale Meghan si neodpočine ani ve chvílích, které má k tomu určené. Dokonce prý vstává už v 4:30 ráno, aby si stihla zacvičit jógu, kterou miluje.  

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
238 fotografií