Tisíce fanoušků ve svých městech denně netrpělivě očekávají příjezd prince Harryho a jeho manželky Meghan a každý z nich tajně doufá, že právě jich si královský pár všimne. A malý chlapec jménem Gavin měl obrovské štěstí.

Ve středu ráno nešel kvůli silnému kašli do školy, ale místo polehávání v posteli našel energii a vytvořil pro Meghan šperk z černé stuhy, kterou ozdobil zlatou fixou, na kterou pověsil kousky suchých těstovin. „Vyrobil jsem ti náhrdelník,“ napsal na vzkaz pro Meghan.

Ta si jeho nápisu všimla a hned šla za chlapcem. Speciální náhrdelník si rovnou nasadila a chlapci tak udělala velkou radost. Nějakou chvíli ho pak nosila, než ho musela sundat před další návštěvou.

Naopak princ Harry už od svého příjezdu do Austrálie nosí na pravé ruce černý prsten. Všichni začali okamžitě spekulovat, co je to za prsten. A s největší pravděpodobností se jedná o „chytrý“ prsten, který monitoruje zdraví a spánek.

Vévoda ze Sussexu nemá obecně se šperky problém. Už od roku 1997 nesundal z pravého zápěstí stříbrný náramek, který nejspíš dostal po smrti své matky Lady Diany a nyní jako jediný z rodiny porušil protokol a hrdě nosí snubní prsten.  

Fotogalerie
115 fotografií