Dnes coby vévodkyně ze Sussexu s miminkem pod srdci cestuje po Austrálii jen s početnou ochrankou a sešněrovaná složitými pravidly královské rodiny. Ovšem nebylo tomu tak vždy, což ostatně dokazují i snímky, které kdysi brunetka sama ukázala světu.

V době, kdy byla jen svobodnou americkou herečkou si Meghan Markle užívala života plnými hrstmi. Bujaré večírky s přáteli i celebritami, mazlení s pejsky, nákupy luxusních produktů, sklenička vína vždy při ruce, pohodové dovolené u moře, sexy pózy v plavkách i v posteli - tak vypadal její pečlivě budovaný Instagram. Nechyběla dokonce ani selfie, která jsou v královské rodině zapovězena.

Kráska rozhodně neplatila za žádnou stydlivku. Ukázala třeba zadeček ve vypasovaných džínách se srdíčkem a vzkazem: „Sáhni mi na zadek a kup mi pizzu." Jindy se zase chlubila polštářkem s nápisem: „Dobrá v posteli". Neváhala zveřejnit ani své fotky při cvičení a ukázat tak, jak je nezvykle ohebná. Kromě toho ale hýřila moudry v podobě motivačních citátů. „Jestli slovem odlišný myslíte úžasný," objevilo se například na její sociální síti. „Protože, když se zastavíte a podíváte se kolem, tenhle život je vlastně docela úžasný," rozplývala se dokonce v jednom příspěvku.

Pak ale přišla láska k Harrymu, která jí obrátila život vzhůru nohama. Ostatně i vztah už v začátcích prozradily právě fotky z Instagramu. Zamilovaná Meghan se totiž chlubila krásnou kytici pivoněk od muže z Londýna a připsala, že nad nimi omdlívá a cítí se být rozmazlována. Fotila také všechna srdíčka, co kolem sebe našla či sama vytvořila (například ze zápalek), a mimoděk předvedla na zápěstí stejný náramek, jaký má i princ Harry.

Poté, co byl jejich vztah oznámen i oficiálně a nebyl už jen šuškandou, musela ale herečka veškeré sociální sítě smazat. Dokonce přišla i o svůj úspěšný life-style blog. Odměnou jí byly ale zásnuby a posléze květnová veselka, o které se psalo po celém světě.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
318 fotografií