Z Hollywoodu rovnou do Kensingtonského paláce! Příběh Connie Simpson, která pochází z Alabamy, je podobný příběhu Meghan Markle. Connie je profesionální chůvou, která se stará o děti neuvěřitelných třicet let a za svou kariéru vychovala přes 250 dětí! Díky svým metodám a srdečnému přístupu se dostala do domácností řady celebrit. Justin Timberlake a Jessica Biel jí svěřili do péče svou malou dcerku, dopustit na ni nedá ani Matt Damon a vynachválit si ji nemůže Geroge Clooney s manželkou Amal, jimž se starala o dvojčátka. Teď ji čeká výrazný posun v kariéře. Z filmařského města stejně jako Meghan Markle zamíří do královského paláce.

Před týdnem totiž Kensingtonský palác oznámil, že je Meghan Markle těhotná. Rázem se strhla lavina gratulací a královský pár zřejmě obdržel řadu rodičovských rad od zkušených rodičů. Od manželů Clooneyových dostali doporučení právě ohledně chůvy a, jak se zdá, vévoda a vévodkyně ze Sussexu dali na jejich radu a Connie si hned najali.

„Dítě nebude mít žádné potuchy o tom, že je Meghan Markle nebo že je manželkou prince Harryho a že je v řadě následovníků na trůn,“ řekla pro DailyMail Connie, která dokonce o výchově dětí napsala knihu, a dodala, že její první mateřská rada pro Meghan je, aby si užívala těhotenství plnými doušky a stejně tak si později vychutnávala mateřství a sledovala, jak její potomek den ode dne roste. V minulosti se bývalá herečka nechala slyšet, že pomoc chůvy potřebovat nebude. Ovšem jak se zdá, změnila názor.

Kromě zkušené chůvy bude Meghan jako prvorodičce pomáhat máma Doria Ragland, která řekla, že se nemůže svého prvního vnoučete dočkat. Není však jasné, zda někdy své vnouče uvidí otec Meghan Thomas Markle. Jeho dcera s ním nemluví dlouhé měsíce, a to od doby, kdy se provalilo, že spolupracoval s paparazzi na fotkách před královskou svatbou, která se konala v květnu. „Nebyl jsem překvapený oznámením těhotenství. Meghan miluje děti a ona i Harry mluvili o tom, že chtějí rodinu. Jsem šťastný za ně za oba. První věc, na kterou jsem pomyslel, bylo, jak jsem držel novorozenou Meghan v náručí před sedmatřiceti lety. Pomyslel jsem si, mé dítě bude mít dítě. Byl jsem velmi pyšný v ten moment,“ řekl.

Fotogalerie
115 fotografií