Choť prince Williama (35) se o víkendu účastnila rodinné akce v Norfolku, kam vzala své dvě starší děti – prince George (4) a princezničku Charlotte (3). Malého Louise, který přišel na svět teprve nedávno, ale nechala samozřejmě raději doma. 

Zatímco její dcerka si pochutnávala na jahodové zmrzlině ze stánku a George vypadal trochu unaveně a otráveně, maminka Kate si vedle nich klekla na zem do trávy. Vůbec si nelámala hlavu s tím, že by si mohla ušpinit šaty. Ostatně nevynesla žádný módní výstřelek, ale v podstatě zcela »obyčejné« modré šaty s černým flockovaným vzorem květin od Zary.

 

#Repost @royalteawithjam with @get_repost ・・・ 🇬🇧👑🇬🇧 Thanks to those of you for letting me know there was another picture from the front off Kate and the kidlets at Houghton Horse Trails. Unlike the Queen Mother who said “Neither complain nor explain” I’m posting these pictures because it was a planned event. Unlike the pictures that I didn’t post of Kate with Charlotte and Louis walking through Kensington Garden. Kate willfully attended this event with the children knowing their picture would be taken. 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 #royal#BritishRoyalty#monarchy#royalfashion#styleicon#willandkate#katemiddleton#instaroyals#kateduchessofcambridge#cambridge#duchesskate#queen#HarryAndMeghan#PrincePhilip#dukeofcambridge #DukeAndDuchessOfSussex

Příspěvek sdílel uživatel @ monarchyplease,Kvě 29, 2018 v 1:32 PDT

Sehnat přesně takové a chlubit se tím, že stejné nosí i vévodkyně z Cambridge, přitom není žádný problém. Šaty jsou dostupné i v obchodech u nás v ceně 1299 Kč. Otázka je, jak dlouho ještě budou na skladě. Vždyť v Británii stačí mžik a cokoliv, co měl člen královské rodiny na sobě, je rázem vyprodané.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

V případě Kate ale rozhodně není žádnou novinkou, že za hadříky nijak zvlášť neutrácí. Na významné akce sice obléká krásné róby od módních návrhářů, jinak ale vyznává spíše umírněný styl a její outfity by si často mohl dovolit i běžný občan.

Navíc se nezdráhá obléci stejný model víckrát, například na svatbu švagra Harryho (33) s Meghan Markle (36) si vzala kabát, který už předtím měla na sobě už minimálně třikrát. Dokonce i v případě dětí šetří a Charlotte tak musela některé kousky z šatníku dědit po starším bráchovi.

VIDEO: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
59 fotografií